OVER ONS

Over

ONS

Galatasaray Voetbalschool Antwerpen maakt deel uit van de Galatasaray Voetbalacademie en is een school dat als doel beoogt om van jongs af aan goede voetballers voort te brengen alsmede eerlijke, morele en respectvolle voetballers en personen.


Galatasaray Voetbalschool gevestigd te  Antwerpen (België) werd opgericht door Besim Ozsahin, Mert Isildaksoy en Deniz Ozsahin. Onze school streeft ernaar en zet zich in om de Turkse burgers die in het buitenland wonen, de jongeren met buitenlandse roots die woonachtig zijn in België en de Belgische jongeren samen te brengen in een team en hen op deze manier weg te houden van slechte gewoonten, hen de denk- en leefwijze van sporters aan te brengen, om dusdanig de komende jaren zowel op vlak van voetbalcarrière als privéleven een respectvolle, eerlijke en morele generatie te vormen.


Deze instelling die ver buiten de grenzen van onze vaderland het uniform van Galatasaray naar u toe brengt, zal succes boeken dankzij uw steun en vertrouwen.

Wilt u ook deel uitmaken van deze organisatie waar onze kinderen, op wie we onze hoop vestigen, de opleiding gaan genieten die ze verdienen?


Met de meeste hoogachting,


Galatasaray Voetbalschool Antwerpen


+32 493 74 09 09Copyright Galatasaray Voetbalschool Vzw © All Rights Reserved

Den Haaglaan 2 B,

2660 Hoboken (Antwerpen)

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accepteren